Šta je model škola?

02. 09. 2012.

Šta je model škola?


06. 02. 2018.
Google...

Although internet sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they may be basically really worth a go by way of, so have a look....
08. 07. 2016.
Google...

Sites of interest we have a link to....
02. 08. 2014.
scarpe nike calcio...

With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the inter...
02. 09. 2012.
Koncept model škole u programu „profesionalna orijentacija na prelasku u srednju školu“ je status koji škola osvaja pošto ispuni određene zahteve u odnosu na kvalitet implementacije programa i kvalitet aktivnosti i manifestacija koje inicira i realizuje u mreži za profesionalnu orijentaciju.

Mentorske škole, pošto prođu edukaciju za mentorske timove, kreiraju i realizuju planove partnerstva i mentorstva u odnosu na drugu/e škole i kreiraju svoj program specijalizacije, ponude ga jednoj od mentorskih ili bazičnih škola da ga pilotiraju –replikuju u njoj, konkurišu za osvajanje statusa Model škola. Razvojni put do model škole vodi preko organizovanja škole kao resurs centra za profesionalnu orijentaciju na lokalu, programa za specijalizaciju koji je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i koji je replikovan u bar još jednoj školi na lokalu.

Da bi škola ostvarila sve ove korake, tim za profesionalnu orijentaciju kontinuirano jača svoje kapacitete kao i kapacitete svih profesionalaca u školi i aktera mreže. Takođe, razvija svoje protokole i procedure kako bi svi njeni kapaciteti bili definisani kao usluge za profesionalnu orijentaciju, dostupne svim zainteresovanima.
Status Model škole se verifikuje na Konferenciji.