PO aktivnosti u OŠ “Vožd Karađorđe”, u Leskovcu

14. 04. 2014., SLIDESHOW


PREDSTAVLjANjE GIMNAZIJE UČENICIMA NAŠE ŠKOLE

Predstavnici gimnazije u Leskovcu, predstavili su našim osmacima smerove i uslove upisa svoje škole. Na interesantan i transparentan način, učenici su informisani o uslovima upisa u gimnaziju, smerovima i predmetima koji se izučavaju i mogućnostima daljeg školovanja. Interesantno je bilo, da su profesori sa sobom doveli i učenike-naše bivše đake, sada uspešne gimnazijalce, da svojim drugovima pričaju o prednostima upisa u gimnaziju i značaju za buduće profesionalno usmeravanje. Naši učenici su bili motivisani i postavljali razna pitanja i tražili dodatna pojašnjenja. Nadamo se da će značajan broj naših odlikaša upisati ovu srednju školu.

EKSPERT U ŠKOLI

U želji da učenicima osmog razreda olakšamo izbor srednje škole koju će upisati i da ih motivišemo da razmišljaju o budućem pravom izboru zanimanja i postizanja uspeha u životu, u goste smo pozvali stručnjaka, direktora filijale UNI KREDIT BANKE,  u Leskovcu.

Gosposdin Predrag Mitrović je po profesiji ekonomista. Učeicima je pričao o svom razvojnom profesionalnom putu, kako je izabrao zanimanje i kako je napredovao u životu. Takođe, je naglasio učenicima, da treba da se trude da ono što rade u životu rade najbolje, pa makar držali metlu u ruci, popravljali automobile ili se bavili naukom. Takođe je učenike upoznao sa osnovama bankarstva i na interesantan način predstavio poslovanje banke i važnost banke u jednoj državi. Učenici su pokazali veliko interesovanja i imali su puno pitanja za direktora.

Tim za PO